Klub Gurmana i Hedonista

Klub gurmana i hedonista je mjesto susreta ljudi koji vodu piju kad su žedni, a vino kad im je gušt. Vino se u Klubu gurmana i hedonista, kako bi rekao Andro Tomić, pije na ure ne na čaše. Ja sam Igor Beroš, vino pijem od, kažu mi, treće godine života, ali tek zadnjih nekoliko godina sam „progledao“ u vinu i spoznao barem djelić kompleksnosti ovog plemenitog proizvoda, njegovu strukturu, širinu, dubinu, kako god želite nazvati osobine ovog plemenitog pića. Goethe je rekao da je život prekratak da bi se pilo loše vino pa se ja nadam da i za mene još nije kasno. Da vino ne pati od samoće, tu su i delicije, „prirodni saveznici“ vina – od morskog pršuta, inćuna, hobotnice preko sireva i maslinovog ulja, do pršuta i kulena. Kao što kod vina u Klub gurmana i hedonista mogu ući samo vina napravljena od grožđa, bez dodanih aroma i dodataka, tako i kod delicija zahtijevamo prirodan način pripremanja – bez konzervansa, nitrita, i drugih zala suvremenog načina pripremanja hrane.
Dobro došli!